Lumea încălțămintei ECCO

PIELEA CALITĂȚII SUPERIOARE

Producătorii de piele de talie mondială sunt auditați în mod regulat de către comunitatea Leather Working Group (LWG). Conformitatea producției cu normele și standardele internaționale de mediu este evaluată la o scară de 100 de puncte. O medalie de bronz este acordată pentru un rezultat de 65 de puncte, o medalie de argint pentru 75 de puncte și o medalie de aur pentru 85 de puncte sau mai mult. Tăbăcările ECCO au primit Medalia de Aur LWG.

PRODUCȚIE DURABILĂ

Creînd un produs nou, designerii ECCO se inspiră invariabil din natură. Atît de mult ne impresionează frumusețea planetei noastre încât suntem extrem de responsabili pentru impactul pe care îl are producția noastră asupra ei. Datorită propriilor noastre inovații unice (cum ar fi tehnologia DriTan ™ de economisire a apei), contribuim la durabilitate - un echilibru între exploatarea resurselor și dezvoltarea societății.

TEHNOLOGIILE

Pentru a fi cei mai buni în ceea ce facem, trebuie mereu sa ne îmbunătățim. Brandul nostru dezvoltă și aplică o gamă largă de tehnologii inovatoare - de la FLUIDFORM ™ la SHOCK THRU. Acest lucru face ca încălțămintea ECCO să fie la fel de confortabilă pe cât vă puteți imagina.

MATERIALELE

Materialele moderne revoluționare ne permit să oferim încălțămintei caracteristicile necesare. Așadar, membrana GORE-TEX face încălțămintea impermeabilă, banda de rulare a legendarei mărci Michelin crește aderența, iar talpa exterioară din material PHORENE ™ are o greutate mai mică și o amortizare mai bună.

DESCOPERĂ COLECȚIA ECCO

TOATĂ ÎNCĂLȚĂMINTEA ȘI ACCESORIILE NOASTRE SE BAZEAZĂ PE TRADIȚII DE DESIGN SCANDINAVIAN - ELEGANȚĂ ȘI MINIMALISM. ASTA NE MOTIVEAZĂ PE NOI . DAR CE VĂ INSPIRĂ PE VOI?